Cikkszám: | josera000042 | ||||||||||||||||||||||||
Nem értékelt | |||||||||||||||||||||||||
Könnyen emészthető száraztáp speciálisan válogatós & eledelérzékeny macskáknak, gazdag lazactartalommal, optimális kalcium-foszfor-részaránnyal, omega-3 & -6 zsírsavakkal; húgyúti kövek megelőzésére. A macskák közismert módon kis ínyencek és olykor-olykor még válogatósak is. De az érzékeny emésztőrendszer vagy a bizonyos eledel-alkotóelemekkel szemben mutatott intolerancia sem ritka jelenség esetükben. A Josera Marinesse kiegyensúlyozott és hipoallergén macskaeledelt kínál, melyet még az érzékeny és válogatós macskák is nagyon jól elfogadnak és tolerálnak. Szénhidrátforrásként a könnyen emészthető rizs és burgonya szolgál, a gabonát mellőzik az előállítás folyamán. A fehérjeforrások száma csökkentett, ami különösen jól tolerálhatóvá teszi ezt az eledelt. Ízletes, könnyen emészthető lazac biztosítja a fő fehérjeforrást, ami közismerten magas omega-3 & -6 zsírsavtartalommal bír, ez pedig hozzájárul a szép, fényes szőrzet meglétéhez és a bőr egészségére is pozitívan hat. Az optimális kalcium-foszfor-arány és a csökkentett magnéziumtartalom hozzájárul ahhoz, hogy a pH érték 6,0-6,5 között mozogjon, s ezzel ellene tud hatni a húgyúti kövek kialakulásának. A felhasznált nyersanyagok kiváló minősége és azok kíméletes feldolgozása magas szintű emészthetőségről gondoskodnak és hozzájárulnak az emésztőrendszer tehermentesítéséhez. A Josera Marinesse jellemzői nagy vonalakban: Kiegyensúlyozott szárazeledel válogatós & eledelérzékeny macskáknak Hipoallergén receptúra az emésztőrendszer tehermentesítésére és a jó emészthetőség érdekében Csökkentett számú fehérjeforrás: a jobb tolerálhatóságért Lazac mint fő fehérjeforrás: különösen ízletes, könnyen emészthető és fontos zsírsavszolgáltató Ellenőrzött pH-érték: az optimális kalcium-foszfor-arány és a csökkentett magnéziumtartalom hozzájárul ahhoz, hogy a pH érték 6,0-6,5 között mozogjon - a húgyúti kövek kialakulásának megelőzésére Búza nélkül: ehelyett szénhidrátforrásként könnyen emészthető rizzsel és burgonyával Egészséges bőr & csillogó szőrzet: az omega-3 és omega-6-zsírsavaknak, E-vitaminnak, biotinnak és a könnyen felszívódó, szerves formában jelen lévő cinknek köszönhetően Legjobb minőségű nyersanyagok, kíméletes feldolgozás: a tápanyagok megmaradásáról, magas szintű emészthetőségről gondoskodnak és hozzájárulnak az emésztőrendszer tehermentesítéséhez A németországi Odenwaldban előállított Josera eledel ellenőrzötten kiváló minőséget képvisel, elismert szakemberek tudományos és gyakorlati tapasztalatainak felhasználásával, a legújabb ismeretek alapján készül, előállítása környezetkímélő módon zajlik. A Josera Emotion termékvonalhoz tartozó eledelek optimálisan igazodnak macskája egyedi szükségleteihez. Etetési útmutató A Josera Marinesse teljes értékű macskaeledel. Súly Napi mennyiség (g) 2 - 3 kg - 30 - 45 3 - 4 kg - 45 - 55 4 - 5 kg - 60 - 75 5 - 7 kg - 70 - 100 7 - 10 kg - 100 - 130 Összetevők Szárított lazac, rizs, szárított burgonya, szárnyaszsír, szárított répaapríték, burgonyafehérje, hidrolizált halfehérje, ásványi anyagok. Adalékanyagok Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin (18.000 mg/kg), D3-vitamin (1.800 mg/kg), E-vitamin (220 mg/kg), B1-vitamin (15 mg/kg), B2-vitamin (20 mg/kg), B6-vitamin (20 mcg/kg), B12-vitamin (100 mcg/kg), niacin (90 mg/kg), pantoténsav (50 mg/kg), folsav (5 mg/kg), biotin (1.000 mcg/kg), taurin (1.600 mg/kg), vas (140 mg/kg), cink (170 mg/kg), mangán (15 mg/kg), réz (18 mg/kg), jód (1,5 mg/kg). Technológiai adalékanyagok: Antioxidánsok, természetes eredetű, magas tokoferol-tartalmú kivonatok. Analitikai Összetevők Josera Marinesse fehérje - nyerszsír - nyersrost - hamu - kalcium - foszfor - magnézium - kálium - nátrium - metabolizálható energia 30.0 % - 15.0 % - 2.4 % - 6.7 % - 1.0 % - 0.85 % - 0.11 % - 0.6 % - 0.4 % - 3790.0 kcal/kg
|
|||||||||||||||||||||||||
Gyártó: | Josera | ||||||||||||||||||||||||
Elérhetőség: | Utolsó 10 db raktáron | ||||||||||||||||||||||||
Szállítási díj: | 3.060 Ft | ||||||||||||||||||||||||
Várható szállítás: | 2025. április 04. |